Sista maj.

Senaste dagarna har bara försvunnit.
Onsdag - började dagen med en pw på 6km. Sen jobb, hem och fixa middag och så iväg och träna. Var hemma efter 22 och då var det ju typ god natt.
Igår - började dagen med en tur på gymmet, sen jobb 12-21. Kvällsöppet i gallerian med Gör om mig tema, inte så mycket försäljning men kul iallafall. Hämtade Viktor från farmor och farfar, gjorde nytt dagis schema och typ dog i sängen. Jag var SÅ slut. Vi har mer än 27 grader inne i butiken och det tar på krafterna.
Idag - snoozade 40 minuter innan jag tog mig upp ur sängen och när jag väl tog mig upp så var jag nog lika död som jag var igår när jag la mig. Ont i fötterna och seg i hela kroppen. Jobbat 9.30-17, hämtat Viktor, ätit middag, sålt min gamla cykel och vinkat hej då till Viktor som for med farmor och farfar till stugan.
 
Men alltså, vilket väder vi har. Värsta högsommar värme. Underbart!! (förutom värmen inne på jobbet då)

4 bilder.

 
1. Frost låg i skuggan och hade mysigt medans jag krattade gården. Blev färdig idag och som tack för det blev jag två blåsor rikare i ena handen.
2. Ikväll har vi varit ut på promenad med Emilia och Leo. 5,2km blev det 'bara' eftersom Viktor började protestera.
3. Köpte nya skor igår, idag var jag tillbaka med dom. Reklamation. Skinnet på ena foten var tunt och fult, inte ok. Såklart hade dom ju inget mer par, så jag fick pengarna tillbaka och åkte hem och beställde på nätet istället.
4. God smak. Köpte den igår, idag har den fyllts med vanligt vatten mer än en gång.

Sista för den här gången.

Tisdag = sista lediga dagen för den här gången. Dagen bjuder på sol från en mestadels blå himmel och vi njuter ute för fulla muggar. J bygger på altan och ska snart åka och jobba. Jag tänkte fortsätta kratta gården då. Sen ikväll har vi en promenad inplanerad med Emilia och Leo.