Skor.

Jag är en sån som har mycket skor. Anledningen till varför är inte att jag köper så mycket, utan, jag kan inte slänga när dom börjar gå sönder eller när jag tröttnar på dom.
Jag sparar på hög, typ, det kan vara bra att ha...nån gång.

Till sommaren hade dom här gärna fått flytta in hos mig.

Besök.

Gårdagen som jag inte alls hade några stora planer för och bara ville krypa ner i sängen blev ändrad.


Jag satte mig och skulle sätta in papper i pärmarna, vilket resulterade i att jag rensade ut alla gamla räkningar,kontoutdrag, lönespec och onödigt tjaffs. Känns bra.

Js kompis Jonas och hans familj (familj låter konstigt i mina öron, men fru och barn, då är det ju en familj, visst?) kom förbi. År och dagar sen dom var här och typ lika länge sen jag var där. Lite dum känner man sig faktiskt. =/

När dom åkte hem så slängde vi ihop middag, tacos. Super gott, tills jag råkade svälja köttfärsen (extra hot kryddad) fel. Inte det minsta skönt och jag var inte så sugen på mer.

Svärmor och svärfar kom sen på besök...pinsamt länge sen dom varit här också. Vi kollade Let's dance och J predikade om deras hus.

Det var min slappa fredag.
Undrar vad som händer idag? Vi har inga planer iallafall.

Grått/vitt.

Idag är en sån dag när jag inte känner för att göra någonting alls. Bara ligga i sängen och slappa.
Tror mycket beror på vädret. När jag tittar ut är allting grått/vitt, som att allt smälter ihop. Marken, himlen och alla träd, suck.

Har tagit en lång och varm dusch. Hur härligt som helst var det och jag blev faktiskt lite sugen på att bada bastu också, det händer inte ofta.
Dags att byta ut handduken mot nått annat, typ myskläder.

Idag hade det gärna fått se ut såhär ute.