Söndag.

Jaha, så var den här dagen över. Vi inledde den med en skön sovmorgon, 10.30 klev jag upp ur sängen (hade varit vaken sen 10.10) medans Viktor blåste på till nästan 10.50. Sen har det varit full rulle nästan hela dagen. Julen är bortplockad, tvättmaskinen har fått jobba hårt, vi har varit ute och skottat snö och åkt madrass, handlat lite mat, sett en film, ätit middag kl 21, försökt packa väskan tills på tisdag och nu sitter jag och betalar räkningar.
 
Hej då julen / Klädproblem - lång eller kort kjol till nyår?

Jag vill.

Jag vill att det ska bli februari nu. Jag vill ha ett besked. Jag vill gå vidare.

En kvar.

Hela julen är över för den här gången. Jag är en sån som tröttnar och vill ta bort allt rätt fort, så på juldagen började jag fundera på att packa ner sakerna. Men jag höll mig. Idag efter jobbet däremot så började jag, har köket och vardagsrummet kvar och det fixar jag imorgon. Det är som mysigt att ta fram allt, men nog är det skönt när allt är 'normalt' igen.
 
Har jobbat onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, julafton, annandagen, fredag och idag. Ledigheten på juldagen behövdes kan jag meddela. Och nu är det bara måndag kvar att jobba sen har jag en veckas ledighet/semester och vi åker till kusten och firar jul/nyår.