1:a advent.

Vi tände såklart ljusen på morgon när vi åt frukost, det blev bara två ljus i år och båda får brinna samtidigt. Viktor öppnade sitt första adventspaket (1 paket varje advent, tycker det är bättre än dom här som håller på med en grej varje dag) och fick en pysselbok som han hållit på med både på morgon och på eftermiddagen. 

Sen åkte vi på julskyltning, först i kåkstan, sen skinkskytte på sporthallen och så till Gällivare. Viktor skulle såklart rida, det pratade (tjatade) han om hela tiden, så det börjar vi med när vi kom till Gällivare. Trist väder med snö och massa blåst men ändå som mysigt. 

Hemma igen så fikade vi och sen blev det bara en lugn stund i soffan innan vi åt middag. 

Började baka en ny kaka/godis ikväll, den får kyla ner sig i natt så får vi se vad det blir imorgon, om det är nån idé jag gör chokladtäcket. Har hunnit ringa mamma två gånger för att rådfråga om en jäkla kolakräm.

Nypremiär.

Har tänkt och varit taggad länge, men inte tagit mig iväg (latheten har vunnit), men så ikväll blev det av. Första springturen sen jag blev gravid, alltså ca 1,5år sen. Det var så sjukt jobbigt och jag trodde jag skulle spy där ett tag. Det blev bara två km, men dom är jag supernöjd med. 

Annars har vi inte gjort så speciellt mycket idag, Viktor har varit till logopeden och J har varit och spela pingis. En rätt skön dag faktiskt.

Killarna sover och J och svärfar ser hockey i bastun, när dom är klara ska jag ta en snabbdusch innan jag hoppar i säng. 

Ute blåser det en massa och för första gången är jag lite orolig att det ska komma ner nått mer träd, dom är tyvärr lika snötyngda ännu. 

Mitt i veckan dagen.

Onsdag eftermiddag och jag sitter i sängen, tänkte att Hjalmar skulle sova lite så jag också kunde sova en stund, är så sjukt trött idag.

Vi var på Dollar sen vi hämtade Viktor på skolan, tvättservetter, tomteluva, julklapp till skolans julfest och lite annat smått och gott stod på listan. 
Den här jäkla julfesten vet jag inte vad jag ska tycka om, det är ju egentligen bra, men då ska man köpa/baka nått att ha med (vi köper julmust), köpa en liten julklapp och så ska barnen ha lucia tåg så då behövs ju grejer till det. Nu kunde Viktor ha sina gamla kläder men en luva var vi tvungen att köpa. Vi har ju absolut råd, men det finns säkert nån som har det lite mer knapert, ska inte dom barnen få vara med då...

När vi kom hem var J och Viktor ute och gjorde en snökoja, enligt Viktor så är J världens absolut bästa pappa just idag.

Middagen är i ugnen och jag måste väl lämna den här sköna sängen. Ikväll blir det Bonde söker fru och glass med massa tillbehör...eller varm choklad med grädde och marsmellows.