Två dagar.

Pappa och Nadja kom upp igår kring lunch. Vi åkte och kollade läget i huset och sen till Anny och Kjell och fikade. Sen for jag och J på Elon och Golvia och pappa och Nadja fick roa sig själv en stund under tiden. Blev en sväng förbi jobbet och på Lindex innan vi åkte och handlade och vidare hem för att laga middag.
Kycklinglasagne och vitchockladmouse med jordgubbsröra till efterrätt. Sen såg vi på kort i flera timmar, typ, innan vi sa god natt.

Idag har vi varit och pysslat på i huset. Jag och Nadja har målat lister, J och Kjell har rivit tapeter i hallen och pappa har varit med Viktor. Kring 15.30 åkte vi därifrån, vi hem hit och pappa och Nadja hem till Kalix. Sen blev det middag hos Camilla, Matti och William, supergott var det. Kollade Melodifestivalen där innan vi åkte hem.

Sängen kallar ganska snart, imorgon tar vi nya friska tag.

4:e rummet tapetserat.

På onsdagkväll började vi tapetsera Viktors rum och igår gjorde vi det klart. J och Kjell har hängt upp tapeterna och jag och Anny har limmat, torkat bord och turats om att vara med Viktor. Blev samma vita tapet där som i datarummet, sen ska det upp en jätte kul väggdekor, som J har fått välja, men det blir nog ett lite senare projekt.

Som vanligt så har J åkt iväg tidigt på morgon, så jag antar att dom är och lägger golvet idag. Dom skulle ha gjort det igår, men vissa magar skrek efter mat, så vi tog kväll.

Idag får vi besök av pappa och Nadja, så jag tror det blir att måla lister, måste ju sätta dom i någon sorts arbete. Nästa rum att ta tag i blir hallen. Trappen ska slipas och målas om, tapeter måste rivas, taket ska målas och så golvet...det knarrar, så J har pratat om att riva upp allt.

Nog finns det saker att göra alltid.

Pulkan.

Kan man inte åka pulka ute så får man väl göra det inne. Inte svårare än så.

Bild: Privat